FAKRO PRO uit de startblokken

De filosofie: dakdekkers optimaal ondersteunen en eenieders omzet doen groeien

Datum: 
11/03/2019

Albintra, exclusieve distributeur van FAKRO, heeft tijdens drie grote events zijn exclusieve FAKRO PRO programma uitgerold.

FAKRO PRO werd onder het mom van 'Ons Succes is Uw Succes' speciaal voor dakdekkers en handelaren in het leven geroepen. Laurence De Bièvre, Retail, Marketing & Communications Manager van Albintra: "Het is een simpel maar volledig programma dat dakdekkers en handelaren ondersteunt op vijf cruciale domeinen: verkoop, stock, marketing, service en expertise. Als we mekaar als business partners helpen zullen we namelijk allemaal onze omzet in FAKRO producten vergroten."

Volgens De Bièvre werd de filosofie tijdens de drie events enthousiast onthaald bij de deelnemers. Hoe het nu in de praktijk verder moet, vernemen de pro's op www.fakropro.com of tijdens een bezoek aan de nieuwe showroom. Albintra benadrukt evenwel dat de nieuwe showroom niet enkel fysisch maar ook virtueel bezocht kan worden. Dat laatste blijkt een handige tool voor professionals die tijdens hun gesprekken met klanten en/of eindklanten niet de tijd vinden om tot in Broechem te rijden. Geïnteresseerden kunnen hier terecht: www.fakro.be/nl/over-fakro/showroom.

Media

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders