Vandersanden wint Klimaataward

Limburgse Klimaataward is voor baksteenproducerend familiebedrijf

Datum: 
09/12/2022

Vandersanden, het baksteenproducerende familiebedrijf uit Bilzen, sleepte deze week de Limburgse Klimaataward in de wacht.

Het familiebedrijf werd daarmee bekroond voor zijn uitzonderlijk duurzaamheidsparcours. "Het ontvangen van deze Klimaataward bevestigt dat we met onze duurzaamheidsstrategie 'Together to Zero' het juiste pad bewandelen. We investeren al jaren in duurzame energie en innovatieve producten die bij de productie minder CO2 uitstoten, en blijven ons engageren om tegen 2050 volledig CO2-neutraal te zijn", zegt Rudi Peeters, CEO bij Vandersanden. 

Familiebedrijf Vandersanden viel in de prijzen tijdens de jaarlijkse verkiezing van 'Limburgse Ondernemer van het Jaar'. De baksteenproducent, met ruim achthonderd medewerkers en vijftien vestigingen in Europa, mocht de Limburgse Klimaataward in ontvangst nemen.

Bron: Vandersanden

Gerelateerde berichten

Met Cedral gevelstroken of sidings geef je de gevel een tijdloze uitstraling. Ideaal zowel voor nieuwbouw en renovatie. Deze gevelstroken zijn makkelijk te plaatsen en vragen weinig onderhoud.

Partners / Adverteerders

Vandersanden wint Klimaataward | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.