Dakdekkers ontwerpen samen met Wienerberger Stormpan Vario 18

Wienerberger klopt aan bij zij die het kunnen weten

Datum: 
13/08/2019

Voor de ontwikkeling van Wienerberger's meest recente Stormpan klopte het bedrijf aan bij de dakdekkers zelf.

In samenwerking met ervaren vakmannen ontwikkelde het bedrijf een unieke Stormpan die perfect past op om het even welk dak. De Stormpan Vario 18 heeft een variabele latafstand tot 25 mm en een gegarandeerde speling in de breedte van 4 mm.

Een plezier om mee te werken
Het gebruiksgemak van deze innovatieve Koramic pan is ongezien, zowel bij nieuwbouw als renovatie, stelt het Belgische Wienerberger. Dankzij de grote variabele kopsluiting kan de Stormpan Vario 18 elk dak perfect dekken. Deze nieuwe dakpan is trouwens niet alleen verticaal, maar ook horizontaal maximaal aanpasbaar.

De Stormpan Vario 18 laat zich bovendien sneller en voordeliger plaatsen omdat er per vierkante meter slechts 17,1 pannen nodig zijn. Concreet: drie à vier stuks minder moeten plaatsen per vierkante meter levert een dakdekker een aanzienlijke tijdswinst op en een flinke besparing op de kost.

Streekproduct
De Stormpan Vario 18 is uiterst weerbestendig en waterdicht aldus nog Wienerberger. De fabrikant biedt 30 jaar garantie op vorstbestandheid, inclusief vervangingskosten.

Last but not least: de nieuwe Stormpan is een streekproduct want de productie ervan gebeurt in Pottelberg/Aalbeke. 

 

Media

Gerelateerde berichten

De Koramic Tradiva wordt wel eens omschreven als ‘de dakpan die altijd past’. Letterlijk omwille van haar variabele kop- en zijsluiting, waardoor ze zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is.

Partners / Adverteerders