Gouden Baksteen voor Van Eetvelt

Voormalig topman van Unizo en Bouwunie krijgt 21ste Gouden Baksteen

Datum: 
05/02/2018

De Gouden Baksteen gaat dit jaar naar Karel Van Eetvelt, voormalig bestuurder van UNIZO en daarvoor 13 jaar actief bij Bouwunie.

Tijdens zijn periode bij UNIZO en Bouwunie verdedigde Karel Van Eetvelt de belangen van de bouwbedrijven en vervolgens alle ondernemers. Steeds met vuur en overtuiging omdat hij zeer sterk gelooft in hun belang voor de samenleving aldus Bouwunie. Zijn inzet voor het ondernemerschap bekoorde ook de jury van de Gouden Baksteen.

De Gouden Baksteen, een initiatief van Bouwunie, bekroont elk jaar een verdienstelijke, meestal politieke, persoonlijkheid of organisatie omwille van haar of zijn positieve impact op de bouwsector. Het evenement startte als een jaarlijkse nieuwjaarsreceptie maar is ondertussen uitgegroeid tot het grootste evenement van de Vlaamse bouwsector.

Dit jaar reikte Bouwunie tijdens het gala van de Gouden Baksteen nog drie extra prijzen uit. Aan bouwbedrijven, als stimulans om met veel enthousiasme en toekomstgericht te blijven ondernemen. Mogen een Houden Baksteen in hun vitrinekast zetten: Bouwen op Maat uit Wingene, als Initiator van het jaar (starter, jong, veelbelovend bouwbedrijf); Beneens uit Olen als Innovator (bouwbedrijf dat durft te innoveren) en Vanigro uit Bornem als Motivator (bouwbedrijf dat zijn talenten koestert).

De Gouden Baksteen is een initiatief van Bouwunie en bekroont elk jaar een verdienstelijke, meestal politieke, persoonlijkheid of organisatie omwille van haar of zijn positieve impact op de bouwsector. Het evenement groeide van een jaarlijkse nieuwjaarsreceptie uit tot het grootste evenement van de Vlaamse bouwsector. De baksteen is in de praktijk een uniek keramieken beeldje, speciaal voor de gelegenheid ontworpen en gemaakt door kunstenaar Geert Corneillie.

Bron: Bouwunie

Trefwoorden: 
Wienerberger
baksteen
gevelstenen
Terca

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Gouden Baksteen voor Van Eetvelt | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.