Red Dot Design Award 'best of the best' voor Pixasolar

Esthetisch zonnepaneel goed voor hoogste Red Dot award 2020

Datum: 
03/04/2020

Pixasolar is niet weinig trots met de prestigieuze Red Dot Design Award 2020 'Best of the Best' voor zijn esthetisch zonnepaneel.

Het 'AEP Heliartec Solutions' esthetisch zonnepaneel behoort thans tot het selecte groepje van 's werelds beste ontwerpen. Deze award bevestigt het unieke en revolutionaire design van onze zonnepanelen met inkjet printtechniek, laat het bedrijf via een communiqué weten.

Ter herinnering: Pixasolar esthetische zonnepanelen doen tegelijk dienst als gevelbekleding. Ze zijn kortom ideaal voor wie op zoek is naar een manier om zonnepanelen te integreren in een project met behoud van de esthetiek en/of architectuur.

Niets is onmogelijk
Dankzij een unieke inkjet printtechniek is de fabrikant in staat om zonnepanelen eender welke look mee te geven. Het Pixasolar gamma is uitgebreid. Je hebt de keuze uit diverse kleuren of texturen zoals natuursteen, hout, marmer, enz. Op zoek naar iets unieks? Dan heb je de mogelijkheid om de panelen volledig naar eigen ontwerp te laten uitwerken.

Pixasolar maakt naar eigen zeggen gebruik van uiterst kwalitatieve, duurzame monokristallijne zonnecellen met een hoog rendement. De zonnecellen worden ingenieus verwerkt en optimaal geconnecteerd om in alle omstandigheden een maximale opbrengst te realiseren. De zonnecellen zijn aan boven- en onderzijde ingesloten in een pakket van gelaagd, thermisch verzegeld PVB-veiligheidsglas.

Uniek aan Pixasolar is dat er tussen de glaslagen bijkomend een keramische inkjet printlaag is aangebracht die het zonnepaneel zijn unieke uitstraling geeft. Het glaspakket zorgt ervoor dat de zonnecellen alsook de prints gevrijwaard blijven van gure weersinvloeden.

 

 

Trefwoorden: 
zonnepanelen
bipv
Pixasolar

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders