Sneller isoleren met Comfofix®

Efficiëntiewinst door 'pop-in-place'-techniek

Datum: 
19/09/2019

Met Comfofix® lanceert Reciticel Insulation een isolatieplaat die je enkel op zijn plaats moet duwen.

Recticel Insulation claimt met Comfofix® het snelste isolatieproduct op de markt te hebben geïntroduceerd. Het product is naar eigen zeggen de eerste zogeheten ‘pop-in-place’ isolatie voor hellende daken. Deze vernieuwende isolatieplaten voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met hellende daken zijn het snelste, gebruiksvriendelijkste isolatiemateriaal in de sector, aldus de fabrikant. De platen worden op hun plaats geduwd en de klus is geklaard.

Dankzij hun uitzonderlijke thermische prestaties is er bovendien slechts één dunne laag isolatiemateriaal nodig, vervolgt Recticel Insulation. Het innovatieve 'pop-in' ontwerp zorgt ervoor dat de platen op hun plaats blijven zitten zonder te boren of nieten en zonder schroeven of ander bevestigingsmaterialen.

Omdat de oplossing in één laag, op korte tijd en zonder extra bevestigingsmateriaal of gereedschap wordt geplaatst, is dit systeem erg kosteneffectief en interessant voor zowel de vakman als de eindgebruiker.

Gerelateerde berichten

De Koramic Tradiva wordt wel eens omschreven als ‘de dakpan die altijd past’. Letterlijk omwille van haar variabele kop- en zijsluiting, waardoor ze zowel in de lengte als in de breedte vlot aanpasbaar is.

Partners / Adverteerders