Alphathor EPDM

Nieuwe generatie EPDM waterdichtingsmembranen

Alphathor is een innovatief, sterk en duurzaam dakdichtingmembraan. Het 4-laags EPDM-complex met geïntegreerde glasvezelwapening en zelfklevende butyl onderlaag verzekert elk dak van een levenslange waterdichting. Alphathor combineert dimensionele stabiliteit met elasticiteit en onderscheidt zich door gebruiksgemak en snelheid.

De unieke membranen kunnen rechtstreeks en zonder voorbehandeling op de ondergrond worden gehecht. Alle naden worden thermische gelast tot één uniforme, homogene EPDM-toplaag die het dak beschermt tegen de meest extreme invloeden.

 

100% Zuiver regenwater

Alphathor bevat geen olie, halogenen of zware metalen. Het membraan geeft bij verwerking en na installatie niets af aan de omgeving. Dit maakt Alphathor uitermate geschikt voor regenwaterrecuperatie: het water blijft 100% zuiver en veilig voor de bodem en natuur.

 

Zelfklevend zonder primer

Alphathor ZKB is onderaan voorzien van een koude zelfklevende butyllaag. Op droge, zuivere ondergronden kan dit  dakmembraan zonder voorbehandeling rechtsreeks worden verkleefd. In dit geval is er geen primer nodig: een grote besparing aan materiaal én werkuren. 

Unieke, homogene thermische lasmethode

De Alphathor dakmembranen en hulpstukken worden snel en efficiënt zonder specifieke reiniging of voorbehandeling aan elkaar gelast. Bij Alphathor is er sprake van een homogene lasmethode waarbij de EPDM-toplaag in elkaar wordt gesmolten.

Trefwoorden: 
epdm
dakmembraan
dakbedekking
Alphathor
thermische las
zelfklevende EPDM

VAKMANNEN EN VERDELERS

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

Gerelateerde producten

Gerelateerde Nieuwsberichten