Over ons

Het team

Bart De Landtsheer

Bart De Landtsheer

Hoofdredacteur

Bart De Landtsheer heeft ruim 30 jaar ervaring met magazines en digitale media in niche marktsegmenten. Met COVERR combineert hij zijn decennialange ervaring in de klassieke uitgeverswereld met de creativiteit van een reclamebureau, doordachte marketing en een doeltreffend crossmediaal platform.

Nghia Phan

Nghia Phan

Marketing & Sales

Voor de marketing & sales kan COVERR rekenen op de jarenlange expertise van Nghia Phan. Content Marketing kent voor haar geen geheimen meer. Ze weet de boodschap van elke adverteerder te vertalen naar de doelgroep en heeft slechts één doel: klanten de maximale return of investment bezorgen!

Mike De Vuyst

Mike De Vuyst

Webmaster & Social Media

Mike De Vuyst wist zich ondanks zijn jonge leeftijd te ontpoppen als PHP en Drupal expert. Als meester in het afstemmen van webdesign op functionaliteit heeft hij met COVERR alle registers opengetrokken. Meer dan een website is COVERR een heus online platform geworden door- en voor de dak- en gevelsector.

missie / visie

missie / visie

In de (ver)bouwsector volgen de ontwikkelingen, richtlijnen en wetgevingen elkaar in snel tempo op. De vinger aan de pols houden is bijgevolg geen sinecure. Klassieke media bieden geen soelaas; internet en sociale media dan weer wél. Dak- & gevelmagazine COVERR vult de spreekwoordelijke leemte in de markt. Snel, accuraat, immer up-to-date en vooral: interactief.

Uniek & vernieuwend

Klanten willen niet zoeken maar vooral vinden! Ze verwachten snel en efficiënt te worden geïnformeerd. Naast informatie over een product willen ze ook weten wie het verdeelt of installeert. Door producten met haar professionals te linken, komt COVERR tegemoet aan deze behoefte.

Wat je ook zoekt ‘we got it COVERRed’

 

COVERR.BE - Uw link met klanten in de dak- en gevelsector

COVERR.BE - Uw link met klanten in de dak- en gevelsector

Dak & Gevel Magazine

Coverr.be is een professioneel online magazine, gericht op de dak- en gevelsector. Coverr.be heeft als doel particuliere en professionele klanten de nieuwste producten, innovatieve merken, trends en inspiratie te doen ontdekken. Uniek is dat het producten en merken rechtstreeks linkt met hun verdelers en installateurs.

 

Focus op content marketing

Coverr.be focust op unieke en kwaliteitsvolle content. Productvoorstellingen op Coverr.be worden gelezen en wekken interesse bij potentiële klanten. Door meteen te informeren waar het product te verkrijgen is en wie de plaatsers zijn stimuleert Coverr.be rechtstreeks de verkoop. Door omgekeerd ook terug te linken naar de merken werkt dit in twee richtingen.

 

Gericht op uw doelgroep

Als onderdeel van een groter overkoepelend online media-platform zorgt Coverr.be ervoor dat elke adverteerder zijn doelgroep bereikt via onze diverse online-kanalen: Coverr.be-website, Facebook-pagina, nieuwsbrief, SEO- en SEA advertentie promotie, e.a. De kracht en het succes van Coverr.be is de brede maar tegelijk gerichte promotie op maat van elke adverteerder.

"INFORMEREN IS HET NIEUWE ADVERTEREN"

"INFORMEREN IS HET NIEUWE ADVERTEREN"

Phan Nghia
Marketing & Sales

In de kijker

Testimonials

Testimonial 1

Coverr.be is voor ons het medium bij uitstek om onze dak- en gevelproducten te belichten. Een vaste waarde voor onze marketing!

Isotherm Benelux

functie
Marketing & Sales

Testimonial 2

Coverr.be beantwoordt perfect aan onze noden. Via de bedrijfspagina trekken wij continu nieuwe klanten aan voor onze verdeelpunten.

Van Den Broeck

functie
Commercieel Medewerker

Testimonial 3

Dank aan het Coverr team. Eindelijk een website waar ik tegen een correcte, eerlijke prijs mijn zaak met succes kan promoten.

Dakwerken Crombez

functie
Zaakvoerder / Dakwerker

Meer weten ? Contacteer ons !