NIEUWS / ACTUALITEIT

Merken

Hello Daylight

‘Licht uit de hemel’, dat is de core business van Skylux en tevens diens missie: natuurlijk daglicht voor elk plat dak.

Unieke keramische pannen

BorjaJET keramische pannen toveren je woning om tot een uniek en exclusief geheel. Het personaliseren van de buitenschil kent geen beperkingen meer.

Waterafvoersystemen

Sita is Duitse marktleider in oplossingen voor hemelwater afvoer op platte daken voor toepassingen in zowel nieuwbouw als renovatie. 

Gevelstenen en steenstrips

Onder de noemer Terca, een van de bekende merknamen van de Wienerberger groep, bundelt de lokale producent diens gevel-oplossingen.

Kleipannen, technische hulpstukken en onderdakfolies

Koramic, een van de bekende merken van Wienerberger, is de overkoepelende merknaam voor diens kleidakpannen.

Gevelstenen en natuursteen

Met Olivier Bricks geeft u uw huis een blijvende meerwaarde en identiteit. Olivier Bricks beschikt over eigen gepatenteerde productiefaciliteiten voor gevel-stenen.

Creating healthy spaces

Natuurlijk daglicht in huis is essentieel maar het controleren van de natuurlijke lichtinval is minstens even belangrijk. Met de zonwering van RENSON laat u de zon binnen wanneer gewenst.

Functioneel design

Schüco is een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. Schüco blinkt uit in design, comfort en veiligheid.

Isolatie uit cellulair glas

Foamglas is hoogkwalitatieve thermische voor de gehele bouwschil. Deze unieke isolatie bestaande uit miljoenen hermetisch gesloten glazen cellen is uiterst licht, hard en duurzaam.

Kant-en-klaar groendaksysteem

Herbaroof is het kant-en-klaar groendaksysteem van Dirk Maris NV, één van de grootste Belgische sedumkwekers. Herbaroof is geïnspireerd op en gericht naar de professionele markt.

Isolatie en afwerking

Knauf is producent van innoverende afbouw- en isolatiematerialen, systemen die een veelzijdige toepassing vinden in de nieuwbouw en renovatie en restauratie.

Extreem Duurzame Dakdichting

ExtruBit is een extreem duurzaam dakmembraan uit polyethyleen dat elk plat dak een leven lang beschermt. Met 45 jaar ervaring is ExtruBit de referentie op het vlak van waterdichting.

Pages