CEDRAL

BOUWMATERIALEN VOOR DAK EN GEVEL

Cedral is een toonaangevende producent van toekomstgerichte en duurzame oplossingen voor dak en gevel. Met Cedral kies je voor bewezen betrouwbaarheid. De enorme ervaring als specialist in vezelcement resulteert in bouwmaterialen die duurzaam en mooi zijn. Vroeger onder de naam Eternit, nu onder het merk Cedral.

Cedral inspireert je graag met duurzame en creatieve materialen voor de volledige gebouwschil. Allemaal geproduceerd in vezelcement, een natuurlijk materiaal met ontzettend veel mogelijkheden. We hebben verschillende materialen voor nieuwbouw en renovatie in ons gamma: Cedral sidings gevelstroken, strakke of gestructureerde leien voor dak en gevel.

Cedral is een merk van Etex, een Belgische industriële groep in bouwmaterialen met wereldwijd meer dan 17.500 werknemers in maar liefst 45 landen.

 

VAKMANNEN EN VERDELERS

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

Gerelateerde producten

Met Cedral gevelstroken of sidings geef je de gevel een tijdloze uitstraling. Ideaal zowel voor nieuwbouw en renovatie. Deze gevelstroken zijn makkelijk te plaatsen en vragen weinig onderhoud.

Vezelcementleien, al meer dan een eeuw tekenen ze ons architecturale landschap! Met Cedral leien kan je werkelijk alle kanten op!