DÖRKEN MEMBRANES

Hoogwaardige membranen

DÖRKEN Membranes is een dochteronderneming van DÖRKEN. Het biedt betrouwbare systeemoplossingen voor de bescherming van gebouwen tegen wind, vocht, als afdichting of afwatering.

De innovatieve functionele producten worden gebruikt voor bescherming rondom het huis - of als klantspecifieke oplossing in de industriesector. DÖRKEN Membranes combineert daartoe de kwaliteit en het technologisch leiderschap van de merken DELTA® en Multitexx.

Met die merken biedt de onderneming hoogwaardige beschermende folies aan voor de particuliere woningbouw en als aangepaste oplossing eveneens voor de industriebouw. 

DÖRKEN Membranes zet met zijn innovatieve folies standaarden tegen wind en vocht, voor de afdichting van funderingen en als drainage van platte daken. DÖRKEN Membranes’ drive: het aanbieden aan onze partners van de best mogelijke oplossingen en diensten voor het behoud en de bescherming van gebouwen en constructies. Daarbij houdt het bedrijf steeds de factor efficiëntie en rendabiliteit in het oog. Ontdek de hoogwaardige systeemoplossingen en producten van DÖRKEN Membranes hieronder.

VAKMANNEN EN VERDELERS

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

Gerelateerde producten