UNILIN Insulation

For smart living

UNILIN Insulation, een divisie van de UNILIN groep, is één van de grootste spelers in de Europese polyurethaan markt, met een marktleiderschap in dakelementen. Met hoogwaardige isolatieplaten uit polyisocyanuraat hardschuim (UTHERM gamma) en resol hardschuim (SAFE-R gamma) biedt UNILIN Insulation voor elke toepassing in plat en hellend dak, muur, vloer en zolder, een oplossing en dit zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten.

Behalve isolatieplaten produceert het ook dakelementen onder de productnaam ECOON. Het assortiment ECOON dakelementen bestaat uit zelfdragende isolerende panelen voor een luchtdicht en energiezuinig hellend dak. 

Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, investeert UNILIN Insulation in verschillende kwaliteitstesten en proeven. Een greep uit de onderschreven kwaliteitscertificaten: ATG, EPD, Sundahus, KOMO, Acermi, UGPU Geprüft, etc. 

De hoofdzetel bevindt zich in Desselgem (Waregem, België) en stelt een 300-tal werknemers te werk. 

Trefwoorden: 
dakisolatie
sarkingdak
sandwichpanelen
gevelisolatie

VAKMANNEN EN VERDELERS

MEER INFORMATIE? CONTACTEER ONS!

Gerelateerde producten

Combineer isolatie en brandveiligheid met SAFE-R isolatieplaten. Brandveiligheid is geen luxe maar een absolute basisvereiste.

ECÔON dakelementen zijn op maat gemaakte panelen die isolatie, kepers, onderdak en binnenafwerking combineren in een all-in-one bouwconcept voor hellende daken.