Bouwinnovatie 2021 gaat 100% virtueel

Organisator zet beursconcept op zijn kop

Datum: 
02/12/2020

Bouwinnovatie, dé beurs voor interieur, renovatie & bouw, gaat virtueel en wordt naar eigen zeggen dé onlinebeurs in 2021.

Dat Bouwinnovatie in 2021 geen fysiek evenement zou worden, stond al lang vast maar de beurs zou wel eens de eerste in zijn soort kunnen worden met een virtueel concept dat echt werkt.

Het concept heeft alvast als voordeel dat je niet genoodzaakt bent om 'langs te komen' op een specifiek moment. Zo zal de Belgische tak van de beurs georganiseerd worden van 15 januari tot en met 31 maart 2021 met nog een tweede editie in het najaar. Je springt dus virtueel binnen wanneer het jou als bezoeker uitkomt.

Wat de ervaring betreft, leunt het concept dicht aan bij een fysieke beurs: er zijn hallen en er zijn standen maar de interactie wordt voornamelijk opgevangen door chatsessies en webinars. De handelaars pakken visueel uit met massa's foto- en videomateriaal. Hoe dat in de praktijk er gaat uitzien, toont deze video. Wie een virtuele stand wil huren, vindt hier alle relevante informatie terug.

Of de beurs ook écht aanslaat, daar komen we na afloop van de eerste virtuele editie op terug. Afspraak in april van volgend jaar.

 

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Bouwinnovatie 2021 gaat 100% virtueel | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.