GEVEL 2018: alles over de bouwschil

Van 23 tot en met 25 januari 2018 in Rotterdam

Datum: 
05/12/2017

Nederlanders zijn doorgaans creatief wat innovatieve bouwschillen betreft; ga dus eens 'spieken' op GEVEL 2018 in Rotterdam.

GEVEL 2018 is een Nederlandse vakbeurs, gericht op architecten, adviesbureau's, opdrachtgevers en bouwheren en informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de bouwschil.

De vakbeurs toont een breed scala aan producten, materialen, systemen en productinnovaties en wil een brug slaan tussen kennis en praktijk. Hoofdthema is 'create - renovate - transform' waarbij de bouwschil een cruciale rol speelt. Of het nu nieuwbouw is of renovatie, het vernuft zit volgens de organisatoren in de bouwschil. Die valt of staat met een goed ontwerp, zorgvuldige detaillering, weloverwogen materiaalkeuze en een vakkundige uitvoering.

Onderliggende uitdaging (voornamelijk voor renovatie) is het opwaarderen van de bestaande woningen en gebouwen, verruimen van het aanbod en het toepassen van de principes van circulair en energieneutraal bouwen.

GEVEL 2018 vindt plaats van 23 tot en met 25 januari 2018 in Ahoy, Rotterdam. Toegang is gratis, maar registreren is noodzakelijk.

 

 

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders