Polyclose 2022 wordt feesteditie

Innovaties spotten en netwerken op 31 augustus, 1 en 2 september in Flanders Expo

Datum: 
23/08/2022

De markt van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek maakt zich op voor een héél bijzondere editie van Polyclose.

Niet alleen omdat dit de 20e editie is, maar ook omdat de Europese vakbeurs uitzonderlijk niet in januari maar net na de zomervakantie plaatsvindt: op 31 augustus, 1 september en 2 september. Bezoekers mogen zich verwachten aan talrijke innovaties, verrassende nieuwigheden en nieuwe praktische toepassingen, die in Flanders Expo Gent uitgebreid gepresenteerd zullen worden. De toegang is gratis mits online voorregistratie en uitsluitend voor professionals.

Op Polyclose 2022 kunnen vakgenoten elkaar eindelijk weer ontmoeten, netwerken en deals afsluiten met bestaande én nieuwe partners. Intussen al voor de 20e keer zullen vooraanstaande Europese marktspelers gedurende drie dagen hun laatste nieuwigheden etaleren aan zo’n 14.000 professionals – waarvan ongeveer een kwart uit Nederland. Dat maakt van Polyclose de niet te missen afspraak om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen en innovaties, en om nieuwe contacten te leggen in de wereld van raam-, deur-, zonwering-, gevel- en toegangstechniek.

Aannemers, architecten en bouwheren worden geïnformeerd over de nieuwste systemen. Innovaties en toepassingen worden gepresenteerd én er zijn verschillende live-demonstraties voor installateurs. “Je kan online bekijken hoe een product of techniek werkt, maar face-to-face met elkaar in gesprek gaan wint het altijd”, aldus beursorganisator Guy Martens.

Praktisch

  • Locatie: Flanders Expo Gent (België) – Hal 1, 4 en 6
  • Data: woensdag 31 augustus, donderdag 1 en vrijdag 2 september 2022
  • Openingstijden: van 9.30 uur tot 18.30 uur, met avondopenstelling tot 20 uur op donderdag
  • Gratis toegang voor professionals: registreer vooraf op www.polyclose.be. Jouw unieke code: PP92756196

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders