Ahoy klaar voor GEVEL 2020

Vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil

Datum: 
06/12/2019

Ahoy Rotterdam staat eind januari 2020 in het teken van de toekomst van de gevelbranche: gratis toegang; inschrijven verplicht.

Toeleveranciers, producenten en bouwers van gevelmaterialen, producten en systemen laten van 28 tot en met 30 januari 2020 hun nieuwste ontwikkelingen zien. Voor de editie 2020 is gekozen voor het thema 'Modern Utopia' en richt de Jaarbeurs het vizier op een positieve toekomst voor onze planeet.

Volgens de organisatoren maakt de bouwbranche momenteel grote veranderingen door en het is belangrijk om die stip op de horizon te hebben. Het thema overkoepelt de onderwerpen die ongetwijfeld aan de orde zullen komen: circulair ontwerpen en bouwen, prefabricage en robotisering, biodiversiteit, biobased bouwen, gebruik van daglicht en zonne-energie, integrale processen en BIM, het gebruik van nieuwe technologie en data bij het ontwerp, bouwen en onderhoud van gevels en daken. 

Drie ambassadeurs
Toonaangevende én startende bedrijven in de gevelbranche laten hun producten en projecten zien, daarbij ondersteund door een rijk gevuld lezingenprogramma en verschillende exposities. Drie architectenbureaus zijn uitgenodigd om elk een dag op te treden als ambassadeur: zij bepalen mede het programma in de drie theaters op de beursvloer en leveren een bijdrage aan de invulling van de exposities. Meer weten? Volg gevel-online.nl voor de laatste nieuwberichten en een actueel overzicht van de deelnemende bedrijven en instanties.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders