Belgian Roof Day start vrijdag

Datum: 
16/10/2023

Belgian Roof Day, de spreekwoordelijke hoogmis voor professionals uit de dakensector, vindt dit jaar plaats op 20 oktober.

Plaats van afspraak is zoals vanouds Brussels Kart Expo in Groot-Bijgaarden. Doelgroep en doelstelling is ook al jaar en dag hetzelfde: aannemers, architecten en andere bouwprofessionals maken die dag in een informele sfeer kennis met een gevarieerd en actueel aanbod van producten voorgesteld door meer dan 150 exposanten verspreid over drie beurshallen.

Tijdens de beurs vindt tevens de wedstrijd voor Beste Jonge Belgische Dakdekker plaats en dit in twee categorieën: plat dak en hellend dak. Ga eens kijken naar het talent van de toekomst.

Nieuw dit jaar is dat de beurs ook uitgebreid wordt met een demonstratiezone, waar tientallen fabrikanten hun producten en materialen zullen demonstreren. Ook de experten van Buildwise zijn in deze demohal aanwezig. Zij zullen er bouwdetails en goede praktijken uit de technische voorlichtingsnota’s verduidelijken met realistische, uit de praktijk gegrepen demonstraties.

Gratis evenement
Toegang tot het evenement is gratis en er is ook kosteloze catering voorzien. Net als vorig jaar sluit de expo ook dit jaar af met een concert zodat de toon voor de rest van het weekend meteen is gezet.

Inschrijven is evenwel noodzakelijk en dat doe je op de website van Belgian Roof Day. Enkele dagen voor de beurs ontvangt elke geregistreerde persoon via e-mail een persoonlijk e-ticket met barcode. Breng dit ticket geprint mee of laat de barcode scannen vanop je smartphone.

Praktische info:
Vrijdag 20 oktober van 9 uur tot 19 uur.
Brussels Kart Expo, Alfons Gossetlaan 9, 1702 Groot-Bijgaarden.
De parking is betalend: 6 euro

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders