bouw&reno klaar voor drukke 9-daagse

250-tal exposanten in vernieuwde Antwerp Expo

Datum: 
08/01/2020

Bouw&reno, 11 tot 19 januari 2020 in Antwerp Expo, hoopt dit jaar 30.000 kwalitatieve bezoekers over de vloer te krijgen.

Op bouw&reno komen exposanten in contact met consumenten die al concrete (ver)bouwplannen hebben (90% van de bezoekers) of binnen de twee jaar met hun (ver)bouwproject starten (94%). Wie slim is, boekt zijn tickets online (5 euro ipv 10 euro aan de kassa) en duikt op voorhand in het aanbod gratis adviessessies.

Eveneens gratis is het boek Verstandig Bouwen en Renoveren. Het boek, een uitgave van Livios en ruim 300 pagina's dik, kost 29 euro in de boekhandel maar kan je ter plaatse gratis in ontvangst nemen in ruil voor een ingevulde enquête en mits voorlegging van een officieel bouwdocument (woonkredietaanvraag, bouwvergunning, plan of voorontwerp, etc.) dat niet ouder is dan 1 jaar.

Bouw&reno is tijdens de week open van 13 tot 18 uur en tijdens de weekends van 10 tot 18 uur; op vrijdag 17 januari kan je naar de klassieke nocturne (open tot 22 uur). Wie zich nu al wil inspereren - of zijn/haar bezoek wil voorbereiden - kan hier de exposantenlijst consulteren. 

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders