Bouwroute alternatief voor bouwbeurs

Met 'bouwroute' lanceert Bouwunie een alternatief voor bouwbeurzen

Datum: 
18/12/2020

In maart 2021 organiseert Bouwunie de Bouwroute, een naar eigen zeggen groots opendeurweekend voor Vlaamse bouwbedrijven.

Tijdens het weekend van 13 en 14 maart openen bouwbedrijven de deuren en bieden ze hun bezoekers tal van demo’s, recepties, onthullingen en expo’s. Nu de meeste bouwbeurzen fysiek niet kunnen doorgaan moet de Bouwroute de grootste bouwbeurs van het land worden, verspreid over gans Vlaanderen. Althans dat stelt BOuwunie. De beroepsvereniging voorziet naast een ruime communicatiecampagne ook logistieke en marketingondersteuning voor de deelnemende bedrijven.

Het concept is an sich niet nieuw; de Bouwroute is reeds jaar en dag een vaste waarde in de regio Klein-Brabant Vaartland. Tweejaarlijks openden een vijftigtal bouwbedrijven de deuren om het beste van zichzelf te tonen. Zo kwamen honderden particulieren in contact met de lokale vakman. Nu wordt het concept in gans Vlaanderen uitgerold en Bouwunie verwacht dat honderden bouwbedrijven mee op de kar springen. Bouwbedrijven die willen deelnemen, vinden alle informatie op www.bouwroute.be.

 

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders