Deschacht landt in Hasselt

Webshop, magazijn en winkel onder één dak in Limburg

Datum: 
09/01/2019

Met zijn nieuwe filiaal bevestigt de bouwshop zijn filosofie: bouwmateriaal en -advies dichter bij de professionals brengen.

Het 8ste filiaal is de zoveelste stap in het groeiplan van Deschacht om op termijn bouwoplossingen te leveren in elke uithoek van ons land. Het bedrijf beschikt momenteel over filialen in de provincies Oost- en West-Vlaanderen, Antwerpen en Luik. Met diens regionale aanpak wil de one-stop bouwshop ervoor zorgen dat vakmensen nooit verder dan 30 km moeten rijden om hun materiaal op te halen.

Jo Verfaellie, gedelegeerd bestuurder: 'Bereikbaarheid is voor de bouwprofessional heel belangrijk. De materialen die hij bestelt, wil hij snel kunnen afhalen. Of wij moeten ze snel bij hem op de werf kunnen leveren.'

Het filiaal in Hasselt is volledig ingericht volgens de one-stopfilosofie van het bedrijf, concreet: een groot magazijn met een winkel waar de aannemer niet alleen zijn materialen kan kiezen/kopen maar eveneens terecht kan voor bouwadvies en gereedschappen en tools voor de werf. Bestellen kan ter plaatse, telefonisch of via de webshop.

Deschacht is gespecialiseerd in producten voor riolering en afvoer, dak-, gevel- en isolatiematerialen en folies. De bouwprofessional kan putten uit een productassortiment van meer dan 15.000 artikelen.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders