Must-visit: Green Energy Innovation Night

De meest efficiënte innovaties op vlak van hernieuwbare energie

Datum: 
21/10/2022

De tijd dat voor zonne-energie uitsluitend naar het dak werd gekeken, is definitief voorbij. Esthetische zonnepanelen zijn dé oplossing als traditionele zonnepanelen op daken niet mogelijk zijn, meent totaalpartyner Externa. Denk aan daken met te kleine oppervlakte of slechte oriëntatie of daken waar zonnepanelen vanuit esthetisch standpunt of technisch niet kunnen geplaatst worden.

Externa en Railingcompany slaan de handen in elkaar en tonen op 17 november met trots alle oplossingen om zonne-energie via de bouwschil én rondom het gebouw te integreren!

Naast diverse infosessies krijg je als bezoeker de mogelijkheid om de nieuwste innovaties te ontdekken: gevels met gekleurde of design zonnepanelen, solar glasbalustrades, zonnedakpannen, inbouw daksystemen, solar tuinschermen, enz.

Leer tijdens het event hoe een thuisbatterij of energiedelen het rendement van je zonnepanelen kan verhogen. Ontdek de nieuwste generatie Vanadium thuisbatterijen en hoe deze hét alternatief zijn voor lithium ion batterijen. Leer daarnaast ook over energiedelen en voor wie dit een ideale oplossing biedt.

Green Energy Innovation Night gaat door op donderdag 17 november 2022, van 18 tot 22:00 uur. Gelegenheidsadres:  Railingcompany, Rijksweg 3, 2870 Puurs-St-Amands. Inschrijven (voor 10 november) is noodzakelijk!

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders