Pixawall: gevelbekleding en zonnepanelen in één

Pixasolar verrast bouwwereld met esthetische zonnepanelen

Datum: 
17/09/2019

Pixasolar introduceert Pixawall op de Belgische en Nederlandse markt: esthetische gevelbekleding die dubbelt als zonnepaneel. Dit innovatief gamma zonnepanelen is volgens de fabrikant ideaal voor wie op zoek is naar een manier om zonnepanelen te integreren in een project zonder te moeten inboeten aan esthetiek en/of architectuur.

Dankzij een eigen inkjetprinttechniek is de fabrikant in staat om zonnepanelen eender welke look mee te geven. Het Pixawall-gamma is uitgebreid; er is keuze uit diverse kleuren of texturen zoals natuursteen, hout, marmer, enz.

Wie zou twijfelen aan de kwaliteit en de betaalbaarheid is eraan voor de moeite, stelt Pixasolar. De fabrikant maakt naar eigen zeggen gebruik van uiterst kwalitatieve, duurzame non-perc monokristallijne zonnecellen met een hoog rendement. De Pixasolar zonnecellen zijn aan boven- en onderzijde ingesloten in een pakket van gelaagd, thermisch verzegeld PVB-veiligheidsglas.

In tegenstelling tot wat hun look doet vermoeden, zijn de zonnepanelen niet duur beweert Pixasolar: ‘Wanneer men de afwerking van een gevel met een aparte zonne-installatie rekent dan komt men duurder uit.’

Officiële introductie

Pixasolar en Pixawall worden op 17 oktober tijdens de Cooperio Innovation Night officieel voorgesteld aan de pers, architecten en andere professionelen. Wie erbij wil zijn, kan zich hier registreren. De voorstelling begint om 16 uur – met een officieel luik voor de pers om 19.30 uur – bij Cooperio in Laakdal.

Meer informatie: www.pixasolar.com

Media

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders