Recticel roadies: nieuw opleidingsconcept

Opleidingen voor aannemers en dit zowel voor platte als hellende daken

Datum: 
07/02/2020

Recticel Insulation lanceert de Recticel roadies: opleidingen voor aannemers, en dit zowel voor platte als voor hellende daken.

Waarom?
Heel wat aannemers worden dag in dag uit geconfronteerd met vraagstukken op de werf, stelt Recticel: hoe kan je bijvoorbeeld bij een renovatie het niveau van het terras behouden? Of hoe kan je vermijden dat er een opstap gecreëerd wordt aan het raam en zo de bestaande schuiframen aangepast moeten worden? Wat als je bij nieuwbouw het afgewerkte vloerpeil binnen op hetzelfde niveau wilt als de afgewerkte terrasvloer? Hoe isoleer je best na bij een hellend dak waar al isolatie zit?

Marc Van de Veire, sales engineer pitched roofs van Recticel Insulation: “De bouwsector verandert snel. Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van alle actuele toepassingen. In de opleiding wordt de theorie toegelicht aan de hand van beeldmateriaal met praktische voorbeelden en maquettes, maar wij bieden de klant ook de mogelijkheid om vooraf specifieke vragen door te geven. Met andere woorden, wij passen de opleiding aan op maat van de klant en volgens zijn interesses."

Hoe?
Tijdens de Recticel roadies opleidingen begeleidt Recticel de aannemer aan de hand van praktijkvoorbeelden in de installatie van de isolatie. Daarnaast staat er ook een uitgebreid bezoek aan de Recticel fabriek op de planning.

Er staan opleidingen gepland op 17 februari en 24 maart e.k. en ze zijn gratis toegankelijk. Wegens het beperkt aantal deelnemers is vooraf inschrijven noodzakelijk. De praktische informatie en het inschrijfformulier vind je hier.

 

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders