Renson deelt bos uit tijdens Batibouw

CEO Paul Renson geeft het goede voorbeeld in zijn achtertuin ...

Datum: 
17/02/2020

Renson deelt een boom uit aan iedereen die hun stand bezoekt; de eerste 'boom' vond zijn weg naar de achtertuin van de CEO.

Mensen willen terug naar de natuur en daar speelt Renson vol op in als specialist in ‘natuurlijke ventilatie en daglicht’ en ‘outdoor living’. CEO Paul Renson gaf alvast het voorbeeld en plantte een eerste boom in z’n achtertuin. 'Want bomen zuiveren onze lucht, bieden schaduw wanneer nodig en beschutten je zelfs tegen regen en wind. En dat is precies ook waar Renson naar streeft op het vlak van gezond en comfortabel wonen, binnen én buiten.'

Op die manier vestigt Renson de aandacht op diens producten en oplossingen voor gezond wonen, te weten: slimme ventilatiesystemen, zelfregelende raamverluchtingen, buitenzonweringen met nachtkoeling, terrasoverkappingen en nog veel meer.

Wie een stukje bos wil scoren, moet op stand 230 (Paleis 4) zijn waar Renson zijn ventilatieproducten demonstreert. Maar ook elders op het doorgaans hete Batibouw zorgt Renson voor een gezonde bries, zoals in de Batibouw Innovation Zone in Paleis 5 (stand 700). Wie op zoek is naar een extra buitenkamer, kan zich dan weer inspireren op stand 200 in Paleis 8.

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders

Renson deelt bos uit tijdens Batibouw | Coverr | Dak & Gevel Magazine

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.