Unilin Insulation onder dak bij vtm

Isolatiespecialist speelt belangrijke rol in 'Huis Gemaakt'

Datum: 
28/04/2021

In het populaire verbouwprogramma Huis Gemaakt op vtm strijden momenteel nog 3 koppels om hun eigen woning te winnen.

Hoe? Door een huis van kop tot teen – of beter: van dak tot fundament – te verbouwen. Voor het huis in Kortrijk zit het met het dak alvast goed, laat Unilin Insulation trots weten. Daar werd het dak immers volledig vernieuwd met hun Usystem dakelementen.

In Kortrijk zijn het Jerina en Harry die nog kans maken op een nieuwe thuis voor zichzelf en hun 2 kindjes. Terwijl het koppel zich volop toelegt op de kamers en het interieur, vernieuwde isolatiespecialist Mabrick het complete dak van de gezellige rijwoning. 

Mabrick koos heel bewust voor de Usystem dakelementen van Unilin Insulation. Projectleider Karel De Blanck vertelt: “De dakelementen hebben een heel goede isolatiewaarde. Daarnaast kunnen we werken met gebinten in plaats van een traditioneel dak zodat er geen druk op de muren komt.” 

Alles werd nauwkeurig voorbereid. “Ik kwam samen met de aannemer de opmetingen doen. Zo kunnen wij de elementen kant-en-klaar maken. Dankzij dit maatwerk moeten er op de werf geen aanpassingen meer gebeuren!”, aldus Geert Cromphaut – collega bij Unilin Insulation die ook nog bevestigt dat de elementen op één dag werden geplaatst.

Bron: Unilin Insulation

 

Media

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders