Wie is klaar voor Batibouw 2.0?

Aftellen naar een vernieuwd concept

Datum: 
30/01/2020

Batibouw gooit het roer drastisch om: het event wordt twee dagen korter én krijgt er parallel drie vakbeurzen bij.

Batibouw 2020 vindt plaats vanaf zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart. De twee dagen die voordien uitsluitend op professionele bezoekers waren gericht, vallen weg en worden vervangen door 3 onafhankelijke professionele beurzen. Het gaat om FINISHING, vakbeurs voor de afwerking, op woensdag 4 maart, PROBUILD, vakbeurs voor ruwbouw, dakwerken en profielen, eveneens op woensdag 4 maart en INSTALLPRO, vakbeurs voor installateurs van HVAC, sanitair en elektriciteit, op vrijdag 6 maart.

Bezoeker staat centraal claimt de organisatie
Voor deze nieuwe editie staat de bezoeker meer dan ooit centraal, aldus de organisatoren. In een speciale advieszone vooraan in Paleis 5 kunnen bezoekers naar verluidt een kwartier lang vragen stellen aan professionelen uit de sector. In twee conferentiezones (in Paleis 5 en 12) geven merken, exposanten en partners uiteenzettingen over verschillende specifieke thema’s. Het doel is telkens de bezoeker nog beter te informeren over interessante nieuwigheden of vernieuwde regelgeving en normering.

Ook 's avonds open
De openingsuren van de beurs werden aangepast zodat de bezoekers ook makkelijk na de werkdag kunnen afzakken naar de Heizel. Concreet: Batibouw zal geopend zijn van 12u tot 20u30 tijdens de week en van 10u tot 18u30 tijdens het weekend.

 

 

Gerelateerde berichten

Met Cedral gevelstroken of sidings geef je de gevel een tijdloze uitstraling. Ideaal zowel voor nieuwbouw en renovatie. Deze gevelstroken zijn makkelijk te plaatsen en vragen weinig onderhoud.

Partners / Adverteerders