Nieuw: Roof & Facade Innovation Night

Technologische primeurs op eerste Innovation Night in Laakdal

Datum: 
28/09/2019

Cooperio pakt op zijn eerste Innovation Night – op 17 oktober aanstaande - uit met een aantal spectaculaire innovaties.

Het bedrijf uit Laakdal zet naar eigen zeggen al jaren maximaal in op innovatie en focust uitsluitend op merken en producten die het verschil maken zowel op het vlak van kwaliteit en duurzaamheid als wat efficiënte en design betreft.

Het bedrijf verraste de bouwwereld medio vorig jaar al met de introductie van revolutionaire keramische pannen die met een gepatenteerde inkjetprinttechniek eender welke look kunnen aannemen. De introductie van het Spaanse Tejas Borja in ons land was een instant hit en zorgde ervoor dat Cooperio het unieke productengamma kort nadien ook buiten onze landsgrenzen in exclusiviteit introduceerde.

Cooperio is daarnaast ook bekend van de gepatenteerde Isotherm gevelisolatie en belooft op 17 oktober opnieuw verrassend uit de hoek komen. Op die dag lanceert het namelijk officieel de nieuwste generatie esthetische zonnepanelen die dubbelen als gevelbekleding. Het nieuws over Pixasolar raakte vorige week al bekend en kun je hier nog eens nalezen.

Daarnaast claimt het bedrijf in primeur enkele innovatieve totaaloplossingen die (ver)bouwen circulair, duurzaam, energie-efficiënt én betaalbaar maken. Wat dat concreet inhoudt, houdt Cooperio hardnekkig geheim tot 17 oktober aanstaande.

Nodig jezelf uit
Wie het nieuws vanop de eerste rij wil meemaken, kan er op 17 oktober zelf bij zijn. Cooperio heeft een boeiend programma met verrassingen in petto vanaf 16 uur (vrije toegang voor professionals). Het officiële programma met zowel technologische als culinaire verwennerijen start om 18 uur doch wie daar wil bij zijn, moet zich vooraf registreren.  

Gerelateerde berichten

Partners / Adverteerders